blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG xgames
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Xgames



Dojmy Modern Warfare 2
pridal Xgames 9.7. 2009 o 11:21

Už to bude nejaký ten čas čo uzrelo svetlo sveta Call of Duty 4 Modern Warfare.Teraz keď tu máme dosťať na jeseň toho roku pokraťčovanie s názvom Modern Warfare 2!Rád y som sa s vami podelil o dojmy z tejto hry!

 

Nový príbeh,Nový zloduch!!!!!!!

Infinity Ward chcú aby mal hráč v rukách každú sekundu akcie a tá sa musí umocniť kvalitným príbehom.Potom čo ste zabili vodcu teroristou Imrana Zakhaeva s diabolskými plánmi sa v Modern Warfare 2 sa uchopil moci jeho kolega a ďalši diabolský terrorista s menom Makarov!Aké má plány nám vyzradené zatial nebolo ale budeme ho musieť zastaviť!

 

 

Staré,Nové postavy!

 Určite si spomínate na Soapa McTavisha postavu s ktorou ste likvidovali teroristou za britskú jednotku SAS.Časi sa zmenili a Soapa v Modern Warfare 2 uvidíte ako svojho kapitána.Vy budete tentoraz zažívať adrenalín s novou postavou,a budete sa volať Gary Roach Senderson! Tentokrát to však nebude SAS ale elitná jednotka TAK FORCE 141!

 

 

Akcia,Akcia,stále Akcia!

Odprezentovaná gameplay missia  s názvon Cliffhanger ktorá sa odohráva v Kazachstanských horách.Ľad praská pod nohami,následujete kapitána a vylezete pomocou bodcou o niečo vyššie.Potom následuje skok na hlbokú priepať ktorý vy nezvládate ked sa už zdá že je po vás tak kapitán nenechá nic na náhodu a zachráni vás!Hneď na to následuje už prepadnutie základne a na stavenie c4 náloží na benzínovú stanicu!Zbraňový arzenál je úžasný máte dokonca k dispozícii aj radar ktorý lokalizuje nepriatelov pomocou tepu srdca. Keď sú nálože nastavené kapitán si vás dá zavolať k sebe a kapitán ostal dole v akejsi budove zatial čo vy ste mali stiahnuť nejaké data!Ale však nič nejde podla plánov a kapitána pristihnú ruský teroristi a už je to len na vás tak odpálite C4,výbuch odvedie ich pozornosť a vy sa pokú si te utiecť teroristi sú vám v pätách a všetko vyvrcholí naháňačkou na snežných skútroch a nakoniec skokom na hlbokú priepasť!!

 

 

Kde si zastrielame tento krát???????????

Určite viete že na call of duty 4 modern warfare bolo vela lokácii a tak tomu bude aj na Modern Warfare 2.Medzi potvrdené lokácie patrí Kazachstan,Rio De Janeiro a Afganistán!

 

 

 Ďakujem ze ste sa so mnou podelili o moje dojmy z Modern Warfare 2.Táto hra bude skvostom medzi FPS tohoto roku a možno bude najlepšia úplne!Dovidenia!


 

 



Prístupov 2840
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Dojmy Modern Warfare 2
[ 9.7.2009] (príspevkov 1)